Om skolen

Vi er beliggende i et dejligt, fredeligt område i Karlebo, som danner ideelle rammer for en anderledes skole.

Dagskolen råder over et område på 20 tønder land, som består af park, fodboldbane, ridehus, stald, folde til vores heste, bålplads samt en lille sø fyldt med masser af fisk. Vi har musiklokale, fitnessrum, værksted og plads til at udvide, hvis du har en god ide der kræver lidt plads. Der er plads til at udfolde sig kreativt i vores billedkunstlokale og til at udstille de værker du fremstiller.

At bo midt i naturen er et privilegium. Vi oplever årstidernes skiften, hører fuglefløjt, følger blishønsene på søen, tager en dukkert i søen når vejret tillader det, nyder roen ved at stå og fiske eller tager en stille sejltur i robåden. Kort sagt - naturen er lige uden for døren.

Eleverne har et ugeskema. Skemaet er delt op i morgensamling, studier, kurser, ture ud af huset og dagen har indlagte pauser og frokost.

Pris og optagelse

Du er velkommen tll at komme på besøg for at finde ud af om vi kan være en god skole for dig.

Ved besøget skal du fortælle lidt om dig selv og om hvordan du bedst kan trives på en skole.

Din kommune eller din skoleleder kan også kontakte os.